Inbreng winterspullen mogelijk vanaf dinsdag 4 juni 2019


Inbreng winterseizoen mogelijk vanaf 4 juni t/m do 26 september 2019

Nieuws voor alle inbrengers:

Op dinsdag 4 juni start weer de inname van de winterkleding voor het nieuwe winterseizoen 2019/2020. Inname is mogelijk gedurende de maanden juni/juli/augustus/september. Donderdag 26 september 2019 is de laatste dag waarop inbreng van winterkleding mogelijk is. Inbreng kan ook in porties, op meerdere tijdstippen.

Er zijn nu (eind mei 2019) geen extra plekken meer vrij voor inbrengers voor komend seizoen. Diegenen die zich hebben aangemeld t/m 26/5/2019 hebben allemaal een plekje voor inbreng kunnen krijgen. Mensen die zich vanaf deze datum aanmelden komen op de wachtlijst te staan en zijn vrijwel zeker voor een plekje voor een volgend seizoen (bijvoorbeeld voor het zomerseizoen 2020- inbreng vanaf december 2019)

De voorwaarden voor de inbreng kun je nalezen op de website. Denk aan het maximum aantal!!! En dat de spullen netjes worden aangeleverd in een afgeloten tas/zak/shopper of doos, duidelijk voorzien van je naam).

Heb je winterjassen? Dan deze graag apart inleveren in een aparte zak/tas/doos. Deze krijgen dan nl. voorrang bij het inhangen.

Tot ziens met je spullen!