Start inname voorjaars- en zomerkleding op dinsdag 3 december 2019


Voor alle bestaande inbrengers en voor alle nieuwe inbrengers die bericht hebben gehad dat ze een klantnummer krijgen, is het mogelijk om vanaf dinsdag 3 december voorjaars- en zomerkleding in te brengen. Inbrengen voor het nieuwe seizoen kan in december, januari en februari

Let op: kleding die voor deze datum gebracht wordt, gaat rechtstreeks naar het goede doel! (Geen paniek als je het de eerste week van december niet lukt om te brengen, er is nog genoeg tijd over! De uitgezochte spullen komen immers pas na de 1 euro-verkoop in februari in de winkel)

Tips voor kledinginbreng:

Lever je spullen netjes in, mooi opgevouwen of gestreken; op deze manier komen ze ook zo mooi mogelijk in de winkel. Graag je spullen mooi gestapeld aanleveren in een shopper, vuilniszak doos of tas. Dek je tas/doos/shopper stofdicht af, zodat er geen rommel in kan komen bij stapelen.

Zet je naam en eventuele klantnummer altijd duidelijk op de buitenkant van je tas/doos/shopper, zodat verwisseling voorkomen wordt!

Kijk kritisch naar je spullen; zijn ze nog zo mooi, hip en schoon dat je ze zelf ook zou willen kopen? Breng liever minder stuks goed verkoopbare spullen in, dan tassen vol met oude “meuk”; deze laatste spullen gaan ongesorteerd zo door naar het goede doel.

We zien jullie mooie spullen graag tegemoet vanaf 3 december in ‘t Wilghuuske! Altijd weer een verrassing wat allemaal tevoorschijn komt uit al die tassen, dozen en shoppers!

Vriendelijke groeten, en tot ziens in Fleringen!

Annamarie en Ingrid Mollink.