‘t Wilghuuske en corona-regels: hoe/wat/wanneer?


Beste inbrengers en klanten van ‘t Wilghuuske,

Tot 2 Maart a.s. is het nog steeds verboden door de overheid om klanten in ons winkeltje te ontvangen. Ook niet als privé-afspraak.

Daarom bieden we al een tijdje aan om op bestelling foto’s en filmpjes te maken, als iemand interesse heeft in iets uit de winkel. Bijvoorbeeld meisjes spijkerbroeken mt 122, dames-jasjes en blouses mt M, jongenstruitjes 134/140 en ga zo maar door. Het gemakkelijkste gaat dat via een app-bericht. (tel. nr. Ingrid 06-13744692). Mocht je van de foto’s/filmpjes iets vrijblijvend willen passen? Dan leggen we een pakketje voor jou klaar in het tuinhuisje bij het winkeltje. Nadat je thuis gepast hebt, sturen we achteraf een tikkie, of je brengt de spullen eventueel retour. Tot 2 maart is er nog geen winteropruiming.

Omdat echt heeeeeeeeeel veel kleding nog maar heel kort in de winkel hing voordat de lock-down in ging, hopen we dat we op deze manier toch nog wat kunnen verkopen, ook voor de inbrengers! En hopen we dat we in maart nog 1 a 2 weken een opruiming van de wintercollectie kunnen organiseren. Het is nu nog niet bekend hoeveel mensen tegelijk in de winkel mogen en of we de winkel weer mogen openen in maart….?

Na de winteropruiming komt de nieuwe zomercollectie in de winkel te hangen. De afgelopen maanden zijn we al steeds druk geweest om deze spullen uit te zoeken en te prijzen. En hopen we dat de verkoop in de lente/zomer weer “gewoon ” door kan gaan.

Voor iedereen die nog kleding wil inbrengen (en een klantnummer heeft) voor het komende zomerseizoen: dat kan (24/7) in het tuinhuisje bij het winkeltje worden gezet. In ieder geval nog tot en met eind februari. 

Wij houden de moed erin! Hopelijk jullie allemaal ook….!

Iedereen het beste toegewenst, gezond blijven, en dan hopelijk snel weer (live) tot ziens in ons winkeltje!

Groetjes,

Annamarie en Ingrid Mollink.

tel.nr. Ingrid 06-13744692