Over

't Wilghuuske

Hallo, leuk dat je een kijkje neemt op de website van mijn winkeltje “’t Wilghuuske!”. Mijn naam is Ingrid Mollink-ten Berge, getrouwd met Jeroen, en moeder van Bart-Jan, Emiel, Annamarie en Gerben.

’t Wilghuuske is een tweedehands kledingwinkel in de schuur bij ons op het boerenerf in Fleringen. Een tweede tak naast ons melkveebedrijf. Eerst klein begonnen, nu al meer dan 10 jaar een echt bedrijfje met een ruime collectie en een gezellige klantenkring. De winkel heeft een ruime sortering aan allerlei kleding, schoenen en accessoires voor het hele gezin; van babymaten tot en met maat xxl.

Ikzelf ben altijd al fan geweest van tweedehands; ook rommelmarkten en kringloopwinkels vind ik prachtig. Des te leuker is het dat ik hiermee ook zelf mijn winkel kan vullen. Tweedehands, een concept waar eigenlijk iedereen wel blij van wordt: de kopers, de verkopers -zowelde inbrengers als ik-, verschillende goede doelen (alles wat niet verkocht is wordt uiteindelijk geschonken aan diverse goede doelen, dichtbij en veraf). En last but not least: onze wereld/het milieu! Hoe mooi is het dat spullen nog een 2e (of zelfs 3e of 4e) ronde mee kunnen gaan voordat ze afgedankt worden.

Nieuwsgierig geworden?

Welkom! Laat je verrassen door alle leuke tweedehands items in onze winkel!

't Wilghuuske
Ingrid Mollink Ootmarsumseweg 278 7666NC Fleringen
+31 (0)6 13 74 46 92 contact@wilghuuske.nl 0541 670 441
Nieuwsbrief

2023 © ’t Wilghuuske